Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SADRI    ABAZI
Deputet në zonën:
022
Si përfaqësues i:
PS
 

1972-1976: Mekanik

1980-1991: Kryetar i Deges se Furnizim-Shperndarjes, makineri transporti prane ndermarrjes se ndertimeve hidroteknike Tirane

1991-2005: President i Kompanise "USLUGA", Tirane

1991-2005: anetar i Presidiumit te Dhomes se Tregtisedhe Industrise

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Te ardhurat

-Paga e Bashkeshortes (Shtator-Dhjetor): 400.000 leke

-Paga e Vajzes (Shtator-Dhjetor): 360.000 leke

Pasurite

- USLUGA Shpk (Shtesa e kapitaleve te veta nga viti 2005): 180.000 leke


Detyrimet: -

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor