Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: GILMAN    BAKALLI
Deputet në zonën:
004
Si përfaqësues i:
I Pavarur
 

Edukimi:

1987-1991: Universiteti i Tiranes, Dega Gjeologji; Universiteti i Shkodres "Luigj Gurakuqi", Dega Gjermanistike

Veprimtaria Profesionale:

2000 e ne Vazhdim: Pedagog i letersise gjermane dhe perkthimi ne Departamentin e Gjermanistikes ne Universitetin " Luigj  

2003 e ne Vazhdim: Drejtor i departamentit te gjermanistikes

2002 e ne Vazhdim: Anetar i Senatit te Universitetit "Luigj Gurakuqi"

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Pasurite:
-LLogari Rrjedhese: 700.000 leke
-Rikonstruksion Shtepie ne Shiroke: 400.000 leke

Te Ardhurat:
-Paga e Bashkeshortes: 80.000 leke

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

 

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor