Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: TAULANT    BALLA
Deputet në zonën:
060
Si përfaqësues i:
PS
 

Arsimi: 

Diplome ne Shkenca Politike

Master ne Marredhenie Nderkombetare

PHD ne vazhdim

Eksperienca Profesionale:

Drejtor rajonal i ICS Program ne Iasi Rumani

Si dhe pse e niset angazhimin ne Politike:

Ne vitin 1996, per ti thene mjaft regjimit te Berishes

Eksperienca Politike:

Kryetar i FRESSH ne Librazhd

Anetar i KPD te FRESSH

Anetar i KD te PS te rrethit Librazhd

Koordinator per Marrdheniet Nderkombetare te PSSH

Keshilltar i Zevendeskryeministres Ermelinda Meksi

Keshilltar i Ministrit te Financave A. Malaj

Keshilltar i Kryeministrit Fatos Nano

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Pasurite:
-Llogari Bankare: 20.300 USD
-Llogari Bankare: 490.986 leke
-Llogari Bankare: 11 Euro + 845.967 leke

Te Ardhurat:
-Paga neto (Keshilli i Ministrave deri me 01.09.05): 806.008 leke
-Publikime Artikujsh, Libra, studime etj: 2.260 Euro
-Pjesemarrje ne Seminare Nderkombetare: 1.900 Euro

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

 

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor