Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ILIR    BANO
Deputet në zonën:
064
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja profesionale
Në industrinë e naftës (në prodhim, institute shkencore dhe në drejtim) 1974-1977.
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë?
Besoj se duhet kontributi i secilit për të ndërtuar një sistem të vërtetë demokratik në Shqipëri.
 
Përvoja politike
1997-2005, deputet dhe anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së
1999-2005, Sekretar organizativ
2005 e në vazhdim, Sekretar për burimet njerëzore
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore?
Rreth 1.5 milion Lekë
 
Pjesëmarrja në komisione (nëse ke qenë deputet):
Komisioni për industrinë, transportin, etj.
Në disa komisione hetimore.
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Një qeveri e pastër dhe e përgjegjshme është ajo që i mungon Shqipërisë për të nisur rrugën e begatisë, për ju dhe familjet tuaja. Vota për PD është votë për këtë qeverisje në shërbimin tuaj.
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Pasurite:
-Makine Daewoo Lanos (Dhurate nga Familja e Motres Emigrante ne Itali): 2.500 Euro
Te Ardhurat:
-Te Ardhurat e Bashkeshortes: 7.200.000
Detyrimet:
-Hua per Blerje Banese (2,5 milion leke): Mbetur 2,95 milion leke per te shlyer.
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor