Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: HACKED BY UAH-CREW    LoocK3D - b4cKd00r ~
Deputet në zonën:
071
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja profesionale
12 vjet përkthyes e redaktor në Agjensinë Telegrafike Shqiptare.
9 vjet studiues shkencor në Akademinë e Shkencave.
13 vjet pedagog në Universitetin e Tiranës.
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë?
U angazhova në procesin e përmbysjes së regjimit komunist, qysh në ditët e para dhe në Partinë Demokratike, prej fillimit.
 
Përvoja politike
Anëtar i PD-së qysh prej fillimit, pjesëmarrës dhe drejtues në të gjitha fushatat elektorale, anëtar i forumeve drejtuese të PD-së, deputet në dy legjislatura, këshilltar i Presidentit të Republikës për Politikën e Jashtme, Kryetar i Komisionit të mediave, nënkryetar i Komisionit të Mediave, etj.
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore?
Rreth 6-700.000 Lekë.
 
Pjesëmarrja në komisione (nëse ka qenë deputet)
Pjesëmarrës në shumë komisione hetuese ad hoc. Kryetar i Komisionit të Medias në legjislaturën 14, Nënkryetar i Komisionitr të Ligjeve dhe sekretar i Komisionit të Integrimit në legjislaturën 16.
 
Kontaktet e zyrës rajonale të fushatës
Komuna Levan
 
Mesazh nga kandidati për votuesit
Merr pjesë në votime, po nuk votove, hesht!
Voto për kandidatin që mbron më mirë interesin tënd si qytetar!
Voto për kandidatin që ka dëshmuar se me mandatin e deputetit mbron interesin e publikut dhe jo ate personal!
Voto për partinë që mban premtimet elektorale!
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te Ardhurat:
-Te ardhurat vjetore te bashkeshortes: 331.163 leke
-Te ardhurat vjetore te djalit: 618.961 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor