Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ENGJĖLL    BEJTAJ
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PSD
 

Edukimi:

Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjeksise 1974-1979, Dega Mjekesi e Pergjithshme

Specializim per Kirurgji te pergjihshme Univeristeti i Tiranes, 1983-1986.

Specializim pasuniversitar per kirurgji abdominale, Gussing-Austri - 1993 pasuniversitar

Veprimtaria profesionale;

1981- 1983: Mjek, Qendra shendetsore Kulte Mallakaster

1986-1989: Mjek kirurg ne Spitalin civil Fier

1989-1997: Shef i Sherbimit Kirurgjikal ne Spitalin civil Fier

1991-1993: Drejtor i Spitalit civil, Fier

Veprimtaria politike:

1991 (Prill): anetar i PSD-se

1992: Anetar i Keshillit drejtues te PSD-se

1997-2000: Sekretar per Marredheniet me publikun PSD; anetar i Kryesise se PSD-se

2000-2004 Sekretar i Pergjithshem i PSD-se, 2004 e ne vazhdim. NenKryetar i PSD

2003 (dhejtor) 2005 (shtator) Minister i Punes dhe Ceshtjeve Sociale

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

 Pasurite:

-Shtepi Banimi e Shitur: 2,5 Milion
-Veture "Mitsubishi" e Shitur: 780.000 leke
-Veture "Opel, Corsa": 850.000 leke
-Llogari Bankare: 748.387 leke
-Llogari Bankare: 680.000 leke
-Cash: 2.200.000 leke

Te Ardhurat:

-Janar-shtator 2005 Minister i Punes dhe Ceshtjeve Sociale, Kryetar i Keshillit Admin. I.S.Sh, Kryetar i Keshill. Admin. SH.S.Sh: 1.260.492 leke
-Paga e Bashkeshortes Mjeke: 310.378 leke

Detyrime:

-Kredi per Strehim, Shuma e mbetur per t'u shlyer: 1.976.173 leke

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor