Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: MARKO    BELLO
Deputet në zonën:
076
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1987, Diplomaci
1989, Diplomat, sekretar në ambasadën e R.SH në Bukuresht
1993, Korrespondent i BBC
1994-1997, Korrespondent i Agjensisë së lajmeve Reuters
 
Përvoja Politike:
Shkurt -korrik 2002, Ministër Shteti për Integrimin
2000, Anëtar i PS-së
2000, Zv.Ministër i Mbrojtjes
1997-2000, Ambasador i RSH në Rumani
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005
Pasurite:
-Investim ne Bono Thesari: 4.230.767 leke, vlera e shtuar ne fund te periudhes (prill 2006) 139.233 leke
-Depozita ne Banken Amerikane + Interesin: 7.561.153 leke
-Investim ne Bono Thesari Ne Emer te Bashkeshortes: 3.300.386 leke, vlera e shtuar ne fund te periudhes (prill 2006) 108.614 leke
-Depozite ne Banke: 12.209 leke (vlera fillestare + interesin)
-Llogari rrjedhese ne Banke: 420.000 leke
Te Ardhurat:
-Te ardhura nga paga si anetar i Keshillit te Ministrave (01.01.2005-07.09.2005): 1.081.359 leke
-Te ardhura nga paga e bashkeshortes: 998.000 leke
Detyrimet:
-Detyrim Financiar ndaj nje Banke:
-Shuma e marre 5.000.000 leke, Kesti Mujor 24.000 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor