Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SALI    BERISHA
Deputet në zonën:
048
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
1970-1980:   Mjek i njohur dhe hulumtues në fushën e kardiologjisë, pedagog në Universitetin e Tiranës; 
1980-1990:   Pas studimesh të avancuara në Paris, drejton një program kërkimor në Hemodinamikat; 
1986:              Zgjidhet anëtar i Komitetit Europian për Kërkime në Shkencat Mjeksore
­
Përvoja politike:
1992-1997:            President i Republikës së Shqipërisë; 
1991 e vazhdim:   Kryetar i PDSH-së, partia e parë opozitare në Shqipëri; 
1991 e vazhdim:   Deputet në të gjitha legjislaturat e Kuvendit të Shqipërisë duke filluar nga viti 1991 e vazhdim: XII, XIII; XIV; XV; 
1990:                   Lider i lëvizjes pluraliste.
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Pasurite:
-Llogari Bankare: 1.500.000 leke
-Gjendje Kesh: 400.000 leke
-Hua dhene vajzes: 2.100.000 leke
Te Ardhurat:
-Te ardhura si Deputet (janar-gusht): 971.537 leke
-Te ardhura si Kryemisnister (Shtator-Dhjetor): 707.287 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor