Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BESNIK    BISHA
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Përvoja Profesionale:
2005 Producent i shtëpisë filmike “B&G Film Pro”
2005 Regjisor në filmin “Semafor”
2004 Producent-regjisor në filmin “Mao-Ce-Dun”
2002-2003 Drejtor i “AlbaFilm” Studios
2001 Regjisor në televizionin “Top Channel”
2001 Producent në filmin “Edeni i braktisur”
1999 Dokumentar për të shpërngulurit nga Kosova “Kosova 99”
1998 Producent në filmin “Porta Eva”
1996 Producent i shtëpisë filmike “B&G Film Pro”
1996 Pranë qendrës kombëtare të kinemasë si regjisor dhe producent
1993-1996 Regjisor në Alba-Film studio
1981-1993 Asistent regjisor në kinostudio
 
Krijimtaria
1987 Dokumentari “Mundi për tek skena”
1988 Filmi me metrazh të shkurtër “Sinjal dashurie”
1990 Filmi me metrazh të gjatë “Njerëz në rrymë
1992 Filmi me metrazh të gjatë “Zemra e nënës”
1996 Filmi me metrazh të gjatë “Bolero”
1999 Dokumentar “Kosova 99”
 
Vlerësime dhe çmime
“Zemra e nënës”, “Trofeo d`argento”, Salerno. Best Film, Tirana. Best Film, Luhacevice
“Bolero” Second Best Film, Best Actress and Best Supporting Actress, Sain-Etienne.
 
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
 Pasurite:
-Apartament banimi: 38.000 USD
-Autoveture: 600 USD
-Llogari Bankare: 46.000 USD
Te Ardhurat:
-Paga e Bashkeshortes: 270.000 leke
-Honorare nga nje Prodhim Filmi: 1.230.000 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.
 

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor