Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BEN    BLUSHI
Deputet në zonën:
080
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Politike:
1991-1997, Gazetar, Koha Jonë, Deutsche Welle, Independent
1995-96, Fondacioni Sorros
 
Përvoja Politike:
Shtator 2001-shkurt 2002, Ministër i Arsimit dhe Shkencës
2001, Prefekt i Qarkut të Korçës
1997-1999, Zëdhënës, këshilltar i Kryetarit të Këshillit të Ministrave
1999-2000, Zv/Ministër i Punëve të Jashtme
 
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
 
 Pasurite:
-Autoveture Volkswagen: 1.000.000 leke
-Depozite Bankare: 1.200.000 leke
Te Ardhurat:
-Te ardhura nga aktiviteti privat i bashkeshortes: 2.000.000 leke
Detyrimet:
-Detyrim Blerje Veture: 3.000.000 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor