Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ERION    BRAÇE
Deputet në zonën:
075
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1993-1997, Gazetar "Zëri i Popullit"
1998 e vazhdim, Kryeredaktor i gazetës "Zëri i Popullit"
 
Përvoja Politike:
1994, Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH; Zv.Kryetar i FRESH -it
1996-1997, Deputet në legjislaturën e XIV Kuvendit Popullor
1997-2001, Deputet në Legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë dhe Anëtar "Komisioni për Ekonominë, Financat dhe Privatizimin"
 
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
 
 Pasurite:

-Gjendje kesh: 500.000 leke
-Depozite Bankare: 1.000 Euro

Te Ardhurat:

-Gazeta "Zeri i Popullit" Kryeredaktor: 164.925 leke
-Honorare si shperblim nga reklamat per gazeten: 394.920 leke
-OSBE, Nepunes: 9.540 Euro

Detyrimet:

-Kredi me interes 3% ne shumen 5.000.000 leke: 216.000 leke paguar gjate 2005

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor