Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SPARTAK    BRAHO
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
LSI
 Përvoja Profesionale:
1974-1991:  Gazetar, gjyqtar, jurist dhe avokat
 
Përvoja politike:
Prill 1991
Shtator 96 Zv/Kryetar i PS, Durrës; Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH;
 
1997-2001
Deputet në Kuvendin e Shqipërisë; ekspert përfaqësues i Partisë Socialiste  pranë OSBE për hartimin e Kodit Elektoral gjatë legjislaturës së XV
 
Pjesemarrja ne komisione:
Kryetar "Komisioni i Imunitetit, Mandateve dhe Rregullores"; Anëtar "Komisioni për Hartimin e Projektkushtetutës"; Anëtar "Komisioni për Hetimin e ngjarjeve të periudhës janar/qershor 1997"; "Komisioni për Deklarimin e pasurive të të zgjedhurve dhe të punonjësve të Shërbimit Publik"; Anëtar i Komisionit të Posaçëm Parlamentar për zgjedhjet parlamentare

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor