Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ASTRIT    BUSHATI
Deputet në zonën:
002
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
1992             Këshilltar në Këshillin e rrethit-Shkodër;
1996-2001   Anëtar i Këshillit Bashkiak-Shkodër;
1993             Shef i zyrës juridike në Bashkinë e Shkodrës;
1994             Nënkryetar i Komisionit të kthimit të pronave, Bashkia Shkodër; 
1996-97       Shef i zyrës Juridike në Bashkinë e Shkodrës;
 
­
Përvoja politike:
1991                   Anëtar i PD; 
1997-1999         Kryetar i degës së PD-Shkodër; 
1997-2000         Anëtar i Këshillit Kombëtar të PD; 
1998-2001         Anëtar i Kryesisë së PD
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te Ardhurat:
-Paga e Bashkeshortes: 300.000 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor