Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: AUREL    BYLYKBASHI
Deputet në zonën:
054
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:
Universiteti Politeknik i Tiranës, dega Inxhinieri Mekanike, 1990-1995; specializim për Diplomën e Inxhinierisë në Universitetin Politeknik të Barit, 1995; Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, dega Juridik, 2004.

Veprimtaria profesionale:
1997-1999: Kryetar Rajoni në Bashkinë e Elbasanit; 1997-2001: Sekretar i Degës së PD-së, Elbasan; 2001: Kryetar i Degës së PD-së, Elbasan; 2003: anëtar i Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Elbasanit; 2003: anëtar i Këshillit të Qarkut, Elbasan.

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Pasurite:

-Gjendje kesh: 500.000 leke

Te Ardhurat:

-Paga e Bashkeshortes (shtator-dhjetor)- 220.000 leke

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor