Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ENGJĖLL    CARA
Deputet në zonën:
049
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja profesionale
Specialist blegtorie, në kooperativën bujqësore
Drejtoria e bujqësisë së ushqimit, Kavajë
Bashkia e qytetit Kavajë
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë?
Si pjesëtar i lëvizjes antikomuniste të viteve ’90 dhe i bindur për të kontribuar për komunitetin.
 
Përvoja politike
Anëtar i kryesisë së PD-së në Kavajë. Anëtar i Kryesisë së PD-së, Kavajë. Anëtar i Këshillit Kombëtar të PD-së, kryetar i PD-së, Kavajë.

Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore?
100.000 mijë Lekë

Mesazh nga kandidati për votuesit
Votoni për ndryshimin, votoni për ndryshimin e realitetit shqetësues të shqiptarëve e Shqipërisë, votoni për kthimin e normalitetit.
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te Ardhurat:
-Paga e Bashkeshortes: 100.000 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor