Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: NERITAN    CEKA
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PAD
 

Edukimi:             
Universiteti i Tiranës, Fakulteti Histori-Filologji.
 
Veprimtaria profesionale:             
1985-1990: Shef i Departamentit të Arkitekturës në Institutin Arkeologjik; 1990-1993: Drejtor i Institutit Arkeologjik.
 
Veprimtaria politike:
1991: Kryetar i Grupit Parlamentar të PD-së; 1991: Nënkryetar i PD-së; 1992-: President i Aleancës Demokratike; 1997-1998: Ministër i Brendshëm; 1998-2005: Kryetar i Komisionit Parlamentar për Sigurinë Kombëtare.
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te Ardhura:
-Honorare nga mesimdhenia ne universitet: 90.000 leke
Detyrime:
-Kredi Banese: Shuma totale: 2.500.000 leke, shuma e mbetur per t'u shlyer: 1.275.000 leke
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor