Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ALBERT    ÇAÇI
Deputet në zonën:
067
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1981-84, Ekonomist-Shpim-Kërkim Naftë-Patos
1984-88, Kryetar i degës planifikimit: SH.K.Naftës, Patos
1988-91, Drejtor ekonomik DPN6 (ALB-PETROL)-Patos
1991-92, Këshilltar i Ministrit për naftën
1992-97, Aktivitet privat

1997-99, Drejtor i Drejtorisë Ekonomike në Ministrinë e Drejtësisë

Deklarimi i Pasurive te Vitit 2005:

Pasurite:

-Llogari Bankare: 410.260 leke
-Llogari Bankare: 10.000 USD
-Kesh: 1.100.000 leke

Detyrimet:

Kredi Bankare me Vlere 5.000.000 leke; kane mbetur pa shlyer 4.249.353 leke.

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor