Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BLERIM    ÇELA
Deputet në zonën:
062
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja profesionale:
Doktor i Shkencave Ekonomike. Shef finance në Fushë-Krujë, N.N.H, centrali Koman, 1972-1990. Drejtor Finance – Kontroll revizion Min.Nd. 1990-1992. Kryetar i Kontrollit të Lartë të Shtetit, 1992-1997. Drejtor i departamentit të Financës, PDSH, 1997 e në vazhdim.
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë?
Për të përmbysur regjimin totalitar komunist, për të ndërtuar një Shqipëri demokratike me ekonomi tregu, si edhe për t’u integruar në perëndim (NATO – BE).
 
Përvoja politike:
Anëtar i kryesisë së PDSH-së nga fillimi deri në 1996. Anëtar i këshillit Kombëtar të PDSH-së, nga fillimi e në vazhdim. Deputet në Shkodër në 1991, në Tepelenë më 1992-1996, Tepelenë 1996-1997.
 
Pjesëmarrja në komisione (nëse ka qenë deputet)
Komisioni i financës (sekretar, nën kryetar).
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore?
1.000.000 Lekë
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Kur votojnë për PDSH, koalicionin e qendrës së të djathës, dhe për Blerim Çelën, kanë votuar për vete, për të ardhmen e fëmijëve e familjeve të tyre, për ndryshimin e qeverisjes, për integrimin dhe progresin e Shqipërisë.
Deklarimi i Pasurive per vitin 2005:
Pasurite:
-Autoveture Volksvagen "Passat": 21.000 Euro
-Depozite Bankare: 500.000 leke
-Pakesime nga gjendja kesh: 2.570.000 leke
Te Ardhura:
-Paga Neto Bashkeshortja: 120.000 leke
-Pension pleqerie Bashkeshortja: 36.000 leke
-Paga neto djali ne Itali: 3.825 Euro
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor