Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DIANA    ÇULI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PSD
 

Edukimi:
Universiteti i Tiranës, Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe.

Veprimtaria profesionale:
1973-1990 Gazeta "Drita" dhe Revista "Les lettres albanaises"; 1990-2000 Presidente e Forumit të Pavaruar të Gruas; 1993-1998 Presidente e Forumit të OJQ-ve Shqiptare; 2004-2005 përfaqësuese e Shqipërisë në Komisionin e Kulturës në KE; 1995-2005 anëtare e Bordit Interballkanik të Grave; anëtare e Këshillit Mesdhetar të Grave.

Veprimtaria politike:
Karriera politike ka qenë e lidhur indirekt me hartimin e ligjeve të ndryshme, oponenca etj.

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Pasurite:

-Shtepi Banimi: 1.000.000 leke
-Shtepi banimi ne ndertim: 138.000 euro

Te Ardhurat:

-Si autore libri: 1.000.000 leke
-Te ardhura nga botime dhe perkthime ne media: 20.000 leke
-Te ardhura nga Bordet: 60.000 leke

Detyrimet:

-Kredi per shtepi banimi: shuma e mbetur per te shlyer 6.680 Euro
-2 kredi per blerje makine: Shuma e mbetur per t'u shlyer 600 USD.

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor