Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ARTA    DADE
Deputet në zonën:
065
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1975-85, Mësuese në shkollën e mesme të gjuhëve të huaja "Asim Vokshi", Tiranë
1985-97, Pedagoge në Universitetin e Tiranës, departamenti i gjuhës angleze
 
Përvoja Politike:
1991, Anëtare e PSSH
1992, Anëtare e Kryesisë së PSSH
1993, Anëtare e Forumit të Grave te Majta Europiane
1996, Kandidate e PS për deputete
1997-01, Deputete në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë në zonën elektorale 63
1998, Ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve;  N/Kryetare  "Komisioni për Politikën e Jashtme dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare";  Anëtare "Komisioni i Posaçëm për Paktin e Stabilitetit"; Anëtare i APF (Asambleja Parlamentare e Frankofonisë); Zëvendësues në delegacionin "Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës"
Gusht 2001-Korrik 2002, Ministre e Punëve të Jashtme
1998-2001, N/kryetare e Komisionit Parlamentar  të Politikës së Jashtme të Kuvendit të Shqipërisë
1998, Sekretare Ndërkombëtare e PSSH (rizgjedhur disa herë)
 
Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:
Politikes i mungonte mencuria dhe zeri i gruas. PS me program social demokrat si forca kryesore e opozites ishte forca politike ku gjeta vehten ne formimin tim socialdemokrat.
 
Kontaktet e zyres rajonale te fushates:
Divjake - Lushnje, 0682246533, 0692085171, 0682465585
 
Pjesemarrja ne komisione:
Komisioni i perhershem per politiken e jashtme
 
Anetaresi ne organizata te ndryshme:
Presidente e shoqates se Kombeve te Bashkuara per Shqiperine - ALUNA
 
Mesazh per votuesit:
Te vazhdojme se bashku progresin, ta mbrojme ate nga konceptet dhe praktikat regresive te shfaqura nga pushteti vendor ne Divjake dhe remas. Behuni pjesemarres permes organizimeve bashke-kohore ne konsolidimin e demokracise dhe zhvillimin ekonomik dhe social te zones. Kemi falur, por mos harroni! Cenimi i votes rrezikon demokracise.
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te ardhurat:
Rroga si deputete, Komisione te perhershme 37.000 leke, shperblime 51.000 leke.
Pasurite:
Range Rover i shitur - 35.000 Euro; Blere Volkswagen Touareg 42.000 Euro.
Detyrimet: Kredi 5 milione leke nga gusht 2002. Shlyen cdo muaj 24.000 leke.
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor