Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PAL    DAJ«I
Deputet në zonën:
017
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja Profesionale:
1985-1991:          Mësues në Shkollën e Mesme, Laç
­
Përvoja politike:
1998 e vazhdim:  Anëtar i Kryesisë së PDSH;
1991-1992:          Kryetar i Këshillit Pluralist, Mamurras; 
1992-1994:          Këshilli i Rrethit, Kurbin; Drejtues i PD, Kurbin; 
1997-2001:          Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë dhe Zëv/Kryetar "Komisioni i Imunitetit, Mandateve dhe Rregullores"
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te ardhurat:
-Likuiditet ne banke te krijuar nga kursimet familjare dhe aktivitete private - 4.000.000 leke - zoteron 50% te shumes.
-Paga si deputet dhe paga e gruas 496.320 leke.
Pasurite:
Detyrimet: -
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor