Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ALFRED    DALIPI
Deputet në zonën:
088
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1992 redaktor përgjegjës te gazeta “24 orë”,
1993-1999 gazetar pranë gazetës “Zëri i Popullit”,
1999-2000 dhe 2001 –2005 Zv/Drejtor i Përgjithshëm i RTSH- së,
2000-2001 Drejtor i TVSH,
1997-1999 Anëtar i Këshillit Drejtues me vendim të Kuvendit të Shqipërisë,
2005-vazhdim anëtar i Bordit të Administrimit më vendim të KD.
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë:
Pas një investimi në median e shkruar dhe atë elektronike dhe pas apelit të bërë nga forumet lokale të zonës elektorale në të cilën kam lindur, jam rritur, si dhe lidhjet që kam mbajtur me të, si dhe apelit të forumeve drejtuese të PS në qendër.
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore:
500.000 –700.000 Lekë
 
Anëtarësi në organizata të ndryshme:
“ Shoqata e Gazetarëve Profesionistë” anëtar i Presidencës
“Lion Club Albania”, “Coopeam Audiovizual”, “Forumi Europian Rinor” Bruksel
 
Kontaktet e zyrës rajonale të fushatës:
0812 21-20
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Jam këtu për tu bërë ortak me ju për një rrugë më shumë, për një ujësjellës më shumë, për një qendër shëndetësore më shumë, kopshte apo shkolla më shumë, për vende pune më shumë, të cilat të gjithëve së bashku do të na ndihmojnë për jë jetë më të mirë. Ju bëj thirrje të bëhemi më shumë për të mbrojtur të ardhmen e Shqipërisë, e shpresës së rilindur, për këtë kam zgjedhur dhe slloganin: “Për njëri-tjetrin, që këtë udhëtim ta bëjmë së bashku”
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
Te ardhurat:
Janar - Shtator nendrejtor i pergjithshem i RTSH, 1.008.000 leke.
Nga shtatori deputet i Kuvendit te Shqiperise - rroga si deputet.
Te drejta autori per Guide Per Shqiperine (ne anglisht):  560.000 leke.
Bashkeshortja:
Asistente e Ambasades Italiane janar-shtator 2005: 4.500 Euro
Pedagoge e gjuhes italiane, Universiteti Katolik tetor-dhjetor 2005: 793 Euro
Pedagoge e gjuhes italiane, Universiteti i Tiranes: 27.000 leke/muaj.
Pasurite: -
Detyrimet:
Kredi bankare 14.000 USD, kane mbetur per te shlyer 4.900 USD, kesti mujor 233 USD.
Kredi bankare 1.200.000 leke, ka ngelur per te shlyer 1.200.000 leke, kesti mujor 20.000 leke.
Kredi bankare 5.500 Euro, ka shlyer 700 Euro.
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor