Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: TAULANT    DEDJA
Deputet në zonën:
053
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1995-1996, Gazetar dhe kryeredaktor në gazetën "Populli Po" dhe reporter politik në gazetën e pavarur "Dita Informacion"
1983-1987, Orkestra e Harqeve
1987-1990, Orkestra Sinfonike e RTSH
 
Përvoja Politike:
1995, Anëtar i KPD të FRESH
1997-1999, Anëtar i KPD të PSSH, dhe aktualisht anëtar i kryesisë së PS-së për Tiranën, Zv.Kryetar i Komisionit për Pushtetin Lokal pranë KPD të PSSH; Të tjera: Anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve; Drejtor i Përgjithshëm i Pushtetit Lokal, Përfaqësues i Plotfuqishëm i Këshillit të Ministrave në rrethin e Tropojës për krizën kosovare; Zv.Ministër i Pushtetit Lokal; Prefekt i Qarkut të Tiranës
1997-1999, Përfaqësues i Shqipërisë në Komitetin Drejtues për Demokracinë Lokale dhe Rajonale
1999-2001, Anëtar i Komitetit Ndërministror për zbatimin e Reformës së Decentralizimit
2001 e vazhdim, Anëtar i delegacionit të Përhershëm të Kuvendit të shqipërisë, në Asamblenë Parlamentare të KE
 
Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:
 
 Te ardhurat:
-Paga si deputet
-Te ardhurat e bashkeshortes nga paga si punonjese ne nje njesi bashkiake ne Tirane: 314.292 leke.
-Te ardhurat nga apartamenti ne pronesi te bashkeshortes dhene me qira: 240.000 leke.
Pasurite:
-Llogari Bankare 466.253 leke, te ciles i eshte shtuar shuma 73.680 leke.
-Apartament ne plazhin e Golemit me siperfaqe 106 m2, blere per 30.000 euro, nga te cilat 25.000 euro nga kredi bankare dhe diferenca nga te ardhurat e veta dhe te bashkeshortes. Eshte bashkepronar me bashkeshorten.
-Autoveture Volkswagen Touran prodhim i vitit 2005, blere per 15.000 euro. Blerja eshte kryer duke shitur autoveturen e meparshme per 12.000 euro. Diferenca nga burime personale dhe te bashkeshortes.
Detyrimet:
-Me bashkeshorten, kredi bankare per 25.000 Euro, me afat 10-vjecar, per blerjen e apartamentit ne plazhin e Golemit. Paguhet me keste mujore prej 305,61 Euro.
*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor