Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: LEONARD    DEMI
Deputet në zonën:
045
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:

Universiteti i Elbasanit, Dega Gjuhë-Letërsi - 1986; Studime për Politikë të Jashtme dhe Siguri Kombëtare në: Universiteti Hibru, Jeruzalem (Izrael) - 1992; Universiteti Xhorxh Uashington, Uashington D.C.-1993-1994; Nevëll Postgraduejt Skull, Monterej, Kaliforni (SHBA) – 2003.
Mastër për Sigurinë Kombëtare (Nevëll Postgraduejt Skull, Monterej, Kaliforni, SHBA - 2003); Doktor (Instituti i Gjuhës dhe Letërsisë; Akademia e Shkencave, Tiranë, 1994).
 

Veprimtaria profesionale:             

2003 e në vazhdim: ligjërues në Universitetin e Tiranës, Shkolla e Studimeve Europiane; 2003: Ligjërues, Akademia e Mbrojtjes, Kursi i Shtabit të Përgjithshëm; 2003: Ligjërues, Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Filologjisë; 2000-2001: Ligjërues, Universiteti i Tiranës Fakulteti i Filologjisë; 1996-1997: Sekretar Shteti, Ministria e Mbrojtjes; 1992-1996: Drejtor Politik, Ministria e Punëve të Jashtme; 1989-1992: Punonjës Shkencor, Akademia e Shkencave; 1982-1989: Redaktor, Akademia e Shkencave; 1972-1982: Shërbimi ushtarak dhe punëtor në Ndërmarrjen e Mjeteve Mësimore.
 

Veprimtaria politike:

2005 (prill): anëtar i Kryesisë, anëtar i Këshillit Kombëtar dhe Sekretar për Sigurinë - PD; 2003 (shtator): Sekretar për Sigurinë Kombëtare - PD; 1997 (shtator)-1999 (shtator): anëtar i Kryesisë dhe anëtar i Këshillit Kombëtar -PD; 1997 (shtator)-1999 (shtator): Sekretar për Marrëdhëniet Ndërkombëtare – PD.

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Te ardhurat:

-Paga si deputet
-Paga e bashkeshortes: 468.000 leke
-Honorare nga leksionet: 25.000 leke

Pasurite: -

Detyrimet:
-Kredi Bankare, ka ngelur pa shlyer 3.500.000 leke.

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor