Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ALBERT    DIVJAKA
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PSD
 

Edukimi:             

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, dega Industri Impiante – 1989.
 

Veprimtaria profesionale:

Profesioni: Inxhinier mekanik.
1989-1991: inxhinier mekanik në Nd/Shpim-Kërkim Gazi, Lushnjë; 1991-1992: Drejtor i N.G.P. Drithit, Lushnjë; 1992-1997: Drejtor i Fabrikës së Letrës, Lushnjë; 1997-1998: specialist në ministrinë e Punëve Publike dhe Transportit; 1998-1999: administrator i sh.a. Fabrika e Letrës; 2000-2001: Drejtor i MM Rruga Nacionale Lushnjë.
 

Veprimtaria politike:

1992-1997: anëtar i Kryesisë së PSD-së, dega Lushnjë; 1997-2000: nënkryetar i PSD-së, dega Lushnjë; 2000-2005: Kryetar i Degës së PSD-së Lushnjë dhe anëtar i Këshillit Kombëtar të PSD-së; 2003 e vazhdim anëtar i Kryesisë së PSD-së.

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Te ardhurat:
Paga si deputet

Pasurite:
Autocisterne, blere ne 07.05.2002, 6.800 Euro.

Detyrimet:
Kredi per blerje banese, i mbetet per te shlyer 55.200 Euro.

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor