Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: VANGJEL    DULE
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PBDNJ
 

Edukimi:
Universiteti i Tiranës, Fakulteti Histori-Filologji, dega Gjuhë Angleze.
                                                                
Veprimtaria profesionale:
1991-1996: Përkthyes i gjuhës angleze dhe greke, gazetar i lirë; 1998-2001: Pedagog i jashtëm i gjuhësisë së përgjithshme në Universitetin "Eqerem Çabej" Gjirokastër, dega anglisht.

Veprimtaria politike:
1996-1997: Deputet në Legjislaturën e XIV të Kuvendit të Shqipërisë; 1997-1998: Zv.kryetar i Bashkimit Demokrat të Minoritetit Etnik Grek "Omonia"; 1998-2002: Kryetar i "Omonia"-s; 2002 (shkurt): Kryetar i PBDNJ.
<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor