Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ALBERT    FARUKU
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Përvoja Profesionale:
1993 – 1996 Specialist i regjimeve të përkohshme dhe i vlerës në Drejtorinë e Doganës, Tiranë
1998– 2000 Specialist pranë Agjensisë së Shërbimeve Doganore, Mirlin
2001– 2004 Ekonomist pranë kompanisë Aurora

Deklarimi i Pasurive per Vitin 2005:

Te ardhurat:
Paga si deputet nga shtatori 2005.
Paga e bashkeshortes shtator-dhjetor: 76.000 leke.

Pasurite:
Shtese ne Depoziten Bankare me 280.000 leke

Detyrimet: -

*Keto te dhena jane marre nga Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor