Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BASHKIM    FINO
Deputet në zonën:
078
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1990-1992, Drejtor i Qendrës së Informatizimit Ekonomik-Gjirokastër
1987-1990, Shef i Sektorit të Studimeve Ekonomike-Gjirokastër
 
Përvoja Politike:
Shtator 2001-Shkurt 2002, Ministër i Punëve Publike dhe Turizmit
Tetor 1999-Shtator 2001, Ministër i Pushtetit Vendor
Prill 1998-Tetor 1998, Zëvendëskryetar i Këshillit të Ministrave dhe Ministër i Pushtetit Lokal
Korrik 1997-Prill 1998, Zëvendëskryetar i Këshillit të Ministrave
1997- 2001, Deputet në legjisalturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë
1997, Anëtar i Kryesisë së PSSH
1997, Kryetar i Këshillit të Ministrave në Qeverinë e Pajtimit Kombëtar
1992-1996, Kryetar i Bashkisë-Gjirokastër
Mars-Korrik 1993 e vazhdim, Anëtar i KPD të PSSH

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor