Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ALFRED    GEGA
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Edukimi:             
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, Mjekësi e Përgjithshme - 1989-1994; Specializim pasuniversitar (kirurgji Ortopedike) - 1996-2000.
 
Veprimtaria profesionale:
Profesioni: Mjek kirurg ortoped.
1995-1996: mjek i përgjithshëm; 1996-2000: specializim pasuniversitar; mjek kirurg-ortoped në SUQU, Tiranë.
 
Veprimtaria politike:
2001 e në vazhdim: anëtar i PR-së; nënkryetar i Forumit Rinor Republikan.
Përvoja profesionale
1994-1996, Mjek i përgjithshëm, Qendra Shëndetësore, Pojan
2000 e në vazhdim, Mjek Kirurg Ortoped Traumatolog i MCR në Spitalin Qendror të Ushtrisë, Tiranë

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor