Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: JEMIN    GJANA
Deputet në zonën:
011
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja  Profesionale
1975-1990 ekonomist në Kukës e në Pogradec në fushën e bujqësisë e të ndërtimit. 1991-2005 eksperiencë parlamentare: deputet , Kryetar grupi parlamentar, anëtar e kryetar komisionesh të ndryshme.
 
Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:
Si nismëtar i krijimit të PD në Pogradec. Për t’i shërbyer shembjes së diktaturës, për t’i shpëtuar persekucionit personal e familjar që na bënte rregjimi komunist. U angazhova në politikë për t’i shërbyer ndryshimit, për të ndihmuar në sjelljen e pluralizmit e të demokracisë në Shqipëri, për t’u bërë pjesë e progresit më bindje të thellë për ndryshim.
 
Përvoja politike:
1991-1992 sekretar i PD Pogradec
1991-vazhdim anëtar i  Këshillit Kombëtar të PD
1997-2005 anëtar i Kryesisë së PD
1999-2001 nënkryetar i PD
prill 2005 – vazhdim Sekretar Organizativ i PD
 
Sa mendoni se do të shpenzoni për fushatën zgjedhore:
1.000.000 Lekë
 
 Anëtarësi në organizata të ndryshme:
PNoWB (Parliamentary Network of the World Bank), EWPPP (East West Parlamentary Practice Project)
 
Pjesëmarrja në komisione (nëse ka qenë deputet):
Kryetar i Komisionit të Përhershëm Parlamentar për Ekonomi Financë
Kryetar i Komisionit të Përhershëm Parlamentar për Bujqësi e Ushqim
Kryetar i Komisionit të Përhershëm Parlamentar për Aktivitetet prodhuese, Tregëti dhe Mjedis.
Kryetar i Komisionit Hetimor për KESH
Kryetar i Komisionit Hetimor për Privatizimet
Bashkë kryetar i Komisionit Bipartizan për Reformën Zgjedhore, 2002-2003. 2004-2005
 Anëtar i Komisionit të Posaçëm Parlamentar për kontrollin e kreditimit
Anëtar i Komisionit të Posaçëm Parlamentar për djegjet dhe shkatërrimet në Lushnje, Fushë Arrëz dhe Pogradec.
Anëtar i Komisionit Hetimor për kontrollin e fondeve të grumbulluara për rrugën Durrës Kukës
Anëtar i Këshillit të Legjislacionit për Kuvendin e Shqipërisë
 
Mesazh nga kandidati per votuesit:
Merrni pjesë në votime. Është koha për ndryshim sepse vendi është në kolaps, në prag të shpërbërjes. Është casti që shqiptarët ta shpëtojnë Shqipërinë të mos bjerë përfundimisht në kthetrat e mafies politike të veshur me pushtet. Është çasti të shpëtojmë nga qeveritarët e papërgjegjshëm, të pangijshëm në përfitime e abuzime, që korrupsionin e kanë mënyrë jetese.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor