Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SAMI    GJERGJI
Deputet në zonën:
025
Si përfaqësues i:
PD
 

Përvoja  Profesionale
Specialist në fushën e agrobiznesit gjatë viteve 1977-1985, Drejtues në ndërmarrje dhe institucione të ndryshme gjatë viteve 1985-1992, nga 1992-2005 administrator i kompanisë “Floryhen”
 
Si dhe pse e nisët angazhimin në politikë:
Për të dhënë kontributin tim në zhvillimin e vendit dhe veçanërisht të zonës sime.
 
Përvoja politike:
Nuk kam përvojë, i angazhuar kohët e fundit.
 
Anëtarësi në organizata të ndryshme:
Organizata e Industrialistëve të Shqipërisë, Shoqata e Agrobiznesit Shqiptar
 
Kontaktet e zyrës rajonale të fushatës:
Sukth Pallati i Kulturës
 
Mesazh nga kandidati për votuesit:
Koha për ndryshim. Së bashku sot, për më mirë nesër.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor