Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: FRROK    GJINI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PDK
 

 Edukimi:              
Shkolla e Mesme "Agronomi Kulturë", Shkodër; Fakulteti i Drejtësisë, dega Juridik, Tetovë.
Veprimtaria profesionale:
1990-1993: biznes privat; 1993-1995: Forcat e Rendit; 1995-2000: Drejtor i Shërbimit të Mjeteve Ujore, Shkodër; 2000-...: drejtues në një biznes privat.


Veprimtaria politike:
1990: pjesëmarrës në lëvizjen demokratike, Shkodër; 2000: themelues i Partisë Demokrate të Re; anëtar i Këshillit Kombëtar dhe Kryesisë së Partisë Demokrate.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor