Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ANDIS    HARASANI
Deputet në zonën:
036
Si përfaqësues i:
PS
 

Pervoja Profesionale:

Tetor 2002 – në vazhdim 2005

Drejtor i Përgjithshëm i Korporatës Elektroenergjenike Shqiptare

Maj 2001 – shtator 2002

Këshilltar financiar dhe Drejtues Huaje pranë “Deloitte & Touche” CE, Pragë, Republika Çeke, në projektin e saj  “Kosovo Business Finance Fund”, Prishtinë, Kosovë.

Prill 2001 – Shtator 2002

Këshilltar financiar prane “Deloitte Touche”, për Europën Qëndrore.

Shtator 1999 – Maj 2001

Lektor i Ekonomiksit dhe Marketingut në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e
Tiranës.

Gusht 1998 – mars 2000

Drejtues investimesh prane “Albanian American Enterprise Fund” (AAEF) Tiranë,  Drejtor menaxhimi  ne shoqerine “Ramco International”, Ltd, Shqipëri

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor