Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ARTUR    HASANBELLIU
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Edukimi:              
Universiteti Bujqësor, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Tiranë - 1990-1995; Shkolla e Mesme "Ylli i Kuq" Kamëz, Tiranë - 1986-1990.

Veprimtaria profesionale:
2003 (tetor) e vazhdim: Drejtor i Gazetës "Republika", Tiranë; 2000 (mars) - 2003 (tetor): Drejtor administrativ i Hotel "Florida", Durrës; 1999 (gusht) - 2000 (mars): shoqërues i Kryetarit të Gjykatës së Apelit Tiranë; 1995 (tetor) - 1998 (gusht): Oficer i Ministrisë së Rendit Publik.

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor