Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DURIM    HUSHI
Deputet në zonën:
052
Si përfaqësues i:
PS
 

Edukimi:
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë, dega Elektroenergjetikë – 1975.
 
Veprimtaria profesionale:
1975-1984: Inxhinier në Kombinatin Metalurgjik, Elbasan ; 1984-1990: Drejtor i Uzinës Energjetike, Elbasan; 1990-1997: Inxhinier në Kombinatin Metalurgjik; 1997-2001: Prefekt i Qarkut Elbasan.
 
Veprimtaria politike:
1992: kandidat i PS-së për Kryetar Bashkie, Elbasan; Maj 1996: kandidat i PS-së për deputet, zona 64; 1997-2001: Prefekt i Qarkut të Elbasanit; 2001-2005: Deputet, zona zgjedhore 50; 2005 - Deputet, zona zgjedhore 52.
 

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor