Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: NDRI«IM    HYSA
Deputet në zonën:
058
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1983-1988, Agronom, Elbasan
1988-1991, K/agronom, Elbasan; Bashkëpunetor Shkencor në Institutin e Duhanit Cërrik
1992-1996, Përgjegjës i zyrës së Bujqësisë, Bashkia Belsh
 
Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:
E kam nisur ne fillimet e demokracise, viti 91, per te mbrojtur interesat e te majtes
 
Sa mendoni se do te shpenzoni per fushaten zgjedhore:
Rreth 500.000 Leke
 
Përvoja Politike:
1991, Anëtar i PS; 
1991-1992, Deputet në legjislaturën e XII të Kuvendit Popullor
1992-1996, Anëtar i Këshillit të Rrethit, Elbasan
1996-2000, Anëtar i Këshillit Bashkiak-Elbasan
1991-2001, Anëtar i Kryesisë së PS-Elbasan
1998 e vazhdim, Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PS
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë dhe anëtar  "Komisioni i Bujqësisë dhe Ushqimit"
 
Pjesemarrja ne komisione:
Komisioni i zhvillimit rural
 
Anetaresi ne organizata te ndryshme:
President i shoqates etno-kulturore "Dumreja", Keshilli i Agrobiznesit

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor