Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: SHP╦TIM    IDRIZI
Deputet në zonën:
037
Si përfaqësues i:
PS
 

Pervoja Profesionale:

1991 - 1993, Nepunes ne Administraten e larte shteterore

1994 - 2002, Menaxhim biznesi privat

2002 - 2005, Drejtor i pergjithshem i administrates fiskale

 

Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:

Angazhimi im ne politike vjen pas kontributeve te mia ne fushen profesionale dhe qytetare, gjithashtu veten time si pjesemarres i levizjes emancipuese te politikes shqiptare.

 

Pervoja Politike:

Nuk kam pasur deri tani angazhim te drejtperdrejte ne politike (pervec pjesemarrjes direkte ne levizjen e studenteve te viteve 90), por kam ndjekur me vemendje te gjitha zhvillimet politike te deritanishme.

 

Sa mendoni se do te shpenzoni per fushaten zgjedhore:

Shpenzimet e mia do te jene ne perputhje me limitet e percaktuara ne Kodin Zgjedhor.

 

Kontaktet e zyres se fushates:

Tel. 041344009, Cel. 0692442786, sivziku@hotmail.com

 

Mesazh per votuesit:

Une do te jem per ju jo thjesht nje politikan me shume, por nje ik me shume ne familjen tuaj.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor