Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ARBEN    ISARAJ
Deputet në zonën:
095
Si përfaqësues i:
PS
 

Edukimi:             

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë – 1988.
 

Veprimtaria profesionale:

1988-1990 dhe 1990 e vazhdim: Pedagog në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës; 1994-1995: Zëvendësdekan i Fakultetit të Drejtësisë; 1998: Këshilltar juridik i Kryeministrit; 1999: Këshilltar juridik i Kryeministrit për Çështjet e Sigurimit Kombëtar; 2001-2002: Këshilltar juridik i Ministrit të Mbrojtjes; 2002-2004: Këshilltar juridik i Kryeministrit; 1999: Inspektor i Përgjithshëm i SHISH-it; 2004-2005: Zëvendësministër i Rendit Publik; 1990-1991: specializim në Athinë “Mbi mendimin juridik në botën antike”; 1992-1993: specializim në Universitetin e Londrës “Në fushën e teorisë së politikës”; 1993: specializim “Mbi njohjen e organizatave ndërkombëtare në Bruksel”, pranë NATO-s; 1994: specializim në Trento (Itali), “Mbi mendimin modern mbi të drejtën”; 1998-1999: specializim pranë Universitetit Monteskje (Bordeaux IV), Francë, për historinë e së drejtës publike dhe mendimin politik.
 

Veprimtaria  politike:

2000 e në vazhdim: anëtar i PSSH-së.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor