Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: RRAHIM    KALECI
Deputet në zonën:
021
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:             

Universiteti "Luigj Gurakuqi", Fakulteti Gjuhë-Letërsi, Shkodër - 1988; Kurs diplomatik "PSCE Summer School" - korrik 1999; Kurs për Qendrat e Edukimit dhe Komunikimit me Qytetarët - qershor 2002, Danimarkë; Kurse për Projektet dhe Programet e Zhvillimit - dhjetor 2003, Hollandë.
 

Veprimtaria profesionale:

1992-1996: menaxher i Vilës së Shërbimeve Qeveritare, Peshkopi; 1996-1997: asistent projekti me Programin e Zhvillimit të Bujqësisë IFAD-2, Peshkopi; 1997-1998: asistent projekti me organizatën hollandeze për zhvillim SNV, Peshkopi; 1998-2000: asistent i Zyrës Rajonale të OSBE-së, Dibër; 2001-2003: koordinator i programit danez DANIDA, Qarku Dibër; 2003-2005: ekspert lokal me projektin danez "Dibra Vision".
 

Veprimtaria politike:

Anëtar i Lëvizjes studentore; 2000-2003: anëtar i Këshillit Bashkiak, Peshkopi; 2003-2005: anëtar i Këshillit Bashkiak, Peshkopi.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor