Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: G╦ZIM    KARAPICI
Deputet në zonën:
040
Si përfaqësues i:
PD
 

Edukimi:

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë, Dega Inxhinieri Elektrike – 1967.
Prof.Dr.
 

Veprimtaria profesionale:               

Profesioni: Inxhinier elektrik.
1967-1969: Inxh. elektrik - Rafineria e naftës, Fier; 1969-1971: Inxh. elektrik - Drejtoria e Centraleve Elektrike (sot KESH); 1971 e vazhdim: Pedagog në Fakultetin e Inxhinierisë, Universiteti i Tiranës; 1985-2003: Përgjegjës i Katedrës së Automatikës, Fakulteti i Inxhinierisë në UPT; 1989-1991: Dekan i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike-Elektrike, UT; 1991-1995: Rektor i Universitetit Politeknik, Tiranë; 1995-1998: Përgjegjës i Qendrës Kombëtare të Edukimit në Distancë; 2003 e vazhdim: Dekan i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike në UPT.
 

Veprimtaria politike:
Deputet.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor