Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PILO    KERI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PSD
 

Edukimi:

Universiteti i Tiranës, Dega Arkitekturë - 1981.
1999 (maj-qershor): trajnim në Universitetin e Arizonës, ShBA.
 

Veprimtaria profesionale:

1981-1984: arkitekt në ISP, Tiranë; 1984-1986: Byro projektimi, Berat; 1986-1990: kryeinxhinier në N.Banesa, Kuçovë; 1990-1995: Drejtor në N.Banesa, Kuçovë; 1995-2005: privat - Biznes ndërtimi.
 

Veprimtaria politike:

Anëtar i PS-së dhe i zgjedhur në strukturat e ulëta të saj; Anëtar i PSD-së.
 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor