Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: BLENDI    KLOSI
Deputet në zonën:
070
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Politike:
1994-1996, Qendra e Studimeve të Projektimeve Elektronike-Shef i Sektorit të Projektimit
1996-1999, Këshilli i Ministrave-Departamenti i Administratës Publike
1997-1998, Këshilli i Ministrave: asistent i Kryeministrit
1999-2001, Zv.Ministër në Ministrinë e Pushtetit Lokal
1996 e vazhdim, Pedagog në Fakultetin e Inxhinjerisë Elektrike
 
Përvoja Politike:
Anëtar i Partisë Socialiste
Janar 2000-Qershor 2001, Zv/Ministër i Ministrisë së Pushtetit Lokal
Kryetar i komisionit për Reformën Elektorale

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor