Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PETRO    KOÇI
Deputet në zonën:
066
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1984-1988, Shkolla Mesme Bashkuar, Kala e Dodës, Dibër
1988-1991, Shkolla e Mesme Industriale, Fier
 
Përvoja Politike;
1991-1997, Kryetar i PS, Fier; Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH
 1992-1996, Anëtar i Këshillit të Bashkisë, Fier
1996-1997, Anëtar i Këshillit të Rrethit, Fier
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XVI të Kuvendit të Shqipërisë dhe Anëtar "Komisioni për Politikën e Jashtme"; Anëtar "Komisioni i Imunitetit, Mandateve dhe Rregullores"
Tetor 1998-Maj 1999, Ministër i Rendit Publik
1999 e vazhdim, Sekretar Organizativ i PSSH
2001 e vazhdim, Kryetar i Delegacionit të Përhershëm Parlamentar të Kuvendit të Shqipërisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës
 
Si dhe pse e niset angazhimin ne politike:
Ne 91 e majta kishte nevoje per nje fryme europiane
 
Sa mendoni se do te shpenzoni per fushaten zgjedhore:
Rreth 1.5 milione leke
 
Kontaktet e zyres rajonale te fushates:
tel. 03422787
 
Pjesemarrja ne komisione:
Komisioni i politikes se jashtme
 
Mesazh per votuesit:
Si ti, per politike te paster!

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor