Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ANGJELINA    KOLA
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PSD
 

Edukimi:

Instituti i Lartë Bujqësor, Fakulteti  Ekonomik, Dega Plan, Tiranë, 1983.
 

Veprimtaria profesionale:

1984-1985: K/Degës së Planit në Kooperativën Bujqësore Kuman, Fier; 1986-1992: ekonomiste, SMT Fier; 1993-1994: ekonomiste në Sigurimet Shoqërore, Fier; 1995-1996: K/Degës së Kontributeve, Sigurimet Shoqërore Fier; 1996-1998: përgjegjëse Agjencie pranë Sigurimeve Shoqërore, Fier; 1998-2004: K/Degës së Kontributeve për Rajonin e Sig.Shoqërore, Fier; 2004-2005: Drejtoreshë Rajonale për Sigurimet Shoqërore, Fier.
 

Veprimtaria politike:

1993 e vazhdim: anëtare e PSD-së; Kryetare e Forumit të Gruas Socialdemokrate, Fier; anëtare e Kryesisë së Gruas Socialdemokrate; 2003 e vazhdim: Kryetare e PSD-së për Rrethin e Fierit; nga viti 2004: Kryetare e PSD-së për Qarkun e Fierit; anëtare e Këshillit Kombëtar të PSD-së.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor