Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: DURIM    LAMAJ
Deputet në zonën:
046
Si përfaqësues i:
PS
 

Edukimi:             

Fakulteti Ekonomi Agrare, Dega Financë. Provime pasuniversitare në lëndë të ndryshme. Kurse pranë Qendrës së Edukimit në Distancë për specialist marketingu të avancuar pranë UT.
 

Veprimtaria profesionale:             

Profesioni: Ekonomist.
1981-1986: ekonomist në Kooperativën Bujqësore të Petrelës; 1986-1990: pedagog për problemet e organizimit në Shkollën e Lartë të Partisë dhe pedagog i jashtëm në IL Bujqësor; 1990-1992: specialist në Ministrinë e Tregtisë; 1992-2002: aktivitet privat, President i Firmës Misiri sh. p. k.; 2003-2005 (qershor): Kryetar i Degës së Tatimeve, Tiranë. Më 15.09.1986, me dekret nr.7067, dekoruar nga Presidiumi i Kuvendit Popullor të RPSSH-së "Për shërbime të shquara shtetërore dhe shoqërore".
 

Veprimtaria politike:

Anëtar i PS-së dhe i zgjedhur në të gjitha organet drejtuese të PS-së së qytetit të Tiranës: anëtar i komitetit zonal të Njësisë Bashkiake Nr.3; anëtar i KD të PS-së së Tiranës; anëtar i Kryesisë së PS-së së Tiranës; anëtar i Këshillit Bashkiak të Qytetit të Tiranës.


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor