Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: VALENTINA    LESKAJ
Deputet në zonën:
056
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1977-1983, Koordinatore për Çështjet Ekonomike dhe Sociale-Bashkimi i Grave të Shqipërisë
1979-1987, Pedagoge në Universitetin e Tiranës-Fakulteti i Ekonomisë
1983-1988, Kryeredaktore e revistës "Shqiptarja e Re"
1989-1991, Sekretare e Bashkimit të Grave të Shqipërisë
1992-1995, Konsulente e OJQ-ve
1995-2002, Shoqata Shqiptare e Planifikimit Familjar-Drejtore Ekzekutive
Korrik 2002, Ministre e Punës dhe Çështjeve Sociale
Dhjetor 2002, Deputete në legjislaturën e XVI të Kuvendit të Shqipërisë

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor