Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ARJAN    MADHI
Deputet në zonën:
Pro
Si përfaqësues i:
PR
 

Përvoja Profesionale:
1972-1992, Specialist, ekonomist në ndërmarrje të ndryshme shtetërore
1992-1993, Jurist në Bashkinë e Elbasanit
1993-1996, Funksionar politik i Partisë Republikane
1996-1997, Anëtar Qeverie, Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave
1998-2002, Avokat në profesion të lirë
2002-2004, Këshilltar në Komisionin Parlamentar për Integrimin Europian
2004 e në vazhdim, Sekretar i Grupit Parlamentar të Partisë Republikane
 
Përvoja Politike:
1991, Anëtar i Partisë Republikane Shqiptare
1993-1994, Sekretar i Degës së PR-së, Elbasan
1994-1997, Anëtar i Komitetit Drejtues të PRSH-së, njëkohësisht Sekretar Elektoral i PR-së.
1997-1999, Kryetar i Departamentit të Pushtetit Lokal, pranë degës së PD-së, Elbasan
2002 e në vazhdim, Anëtar i kryesisë së PR-së dhe Sekretar Politik për Zgjedhjet
2002 e në vazhdim, përfaqësues i përhershëm i PR-së në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve
 
Angazhime të tjera:
Tetor-Nëntor 1994, Anëtar i Komisionit të rrethit Elbasan, për zhvillimin e referendumit për projekt kushtetutën
Prill-Korrik 1996, Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve
Janar 1998, N/Kryetar i Shoqatës “Elbasani”
Nëntor 1998, Anëtar i Bordit “Për hartimin e Enciklopedisë së Rrethit Elbasan”
Maj 1999, Anëtar në fondacionin shqiptar “Audelo”
Mars 2001, Koordinator i Institutit Shqiptar për Zhvillimin e Sistemit të Zgjedhjeve
Korrik-Dhjetor 2004, Ekspert në OSBE. Grupi teknik për hartimin e ndryshimeve në Kodin Zgjedhor

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor