Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: PANDELI    MAJKO
Deputet në zonën:
082
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Politike:
1992-1995, Kryetar i FRESH; 
1992-1996, Deputet në legjislaturën e XIII të Kuvendit Popullor;
1996-1997, Sekretar i Marrdhënieve Publike të PSSH; 
1997-2001, Deputet në legjislaturën e XVI të Kuvendit të Shqipërisë dhe anëtar "Komisioni për Çështjet Kushtetuese dhe Ligjore"; Anëtar  "Komisioni për Hartimin e Projektkushtetutës"; Kryetar i delegacionit "Asambleja Parlamentare e OSBE-së"; Anëtar  "Komisioni i Posaçëm për Paktin e Stabilitetit"
1997-1998, Sekretar i Përgjithshëm i PSSH dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të PSSH
Shtator 1998-tetor 1999, Kryetar i Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë; Ministër i Mbrojtjes
Shkurt -Korrik 2002, Kryetar i Këshillit të Ministrave  të Republikës së Shqipërisë

Aktualisht, sekretar i pergjithshem i Partise Socialiste, dhe Kryetar i Grupit Parlamentar te Partise Socialiste ne Kuvendin e Shqiperise.

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor