Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ARBEN    MALAJ
Deputet në zonën:
093
Si përfaqësues i:
PS
 

Përvoja Profesionale:
1995-97, Konsulent financiar i pavarur
1993-95, Drejtor rajonal i SME-ve dhe manaxher në programin PHARE
1992-93, Drejtor i degës së Bankës së Shtetit-Vlorë
1993, Lektor i jashtëm në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës
1986-92, Ekonomist në degën e Bankës së Shqipërisë-dega Vlorë
 
Përvoja Politike:
2002-2005 Guvernantor i Shqipërisë në BERZH dhe BIZH
2000-2002, Kryetar i Grupit Parlamentar të PS
2001-2002, Kryetar i delegacionit Ndërparlamentar të Kuvendit të Shqipërisë në Parlamentin Europian
1998-2001, Kryetar "Komisioni për Ekonominë, Financat dhe Privatizimin"
2000, Kryetar i Komisionit Parlamentar për Tryezën Ekonomike të Paktit të Stabilitetit; Sekretar  "Komisioni i Posaçëm për Paktin e Stabilitetit";  Kryetar i delegacionit "Iniciativa e Europës Qendrore"; Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH
1997-2001, Deputet në legjisalturën e XV të Kuvendit të Shqipërisë
Korrik 1997-shtator 1998, Ministër i Financave në qeverinë "Aleanca për Shtetin"
Mars-Korrik 1997, Ministër i Financave në Qeverinë e Pajtimit Kombëtar dhe Guvernator i Shqipërisë në BB
1992, Nënkryetar i PS-Vlorë dhe anëtar i departamentit të Ekonomisë dhe Financave

<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor