Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Emer Mbiemer: ERMELINDA    MEKSI
Deputet në zonën:
035
Si përfaqësues i:
PS
 

Edukimi:              
Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Ekonomisë.
Universiteti "La Sapienza", Itali - Mbrojtje Doktorature në Demografi dhe Statistikë.

Veprimtaria profesionale:
1998-2002: Guvernatore e Bankës Islamike për Zhvillim; 1997-2002: koordinatore kombëtare e OKB-së për Programin PHARE-Cards për Shqipërinë; 1997-2002: Guvernatore e Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim; 1996 e vazhdim: eksperte-këshilltare për BE-në dhe Universitetin "La Sapienza" të Romës; 1980-1992: pedagoge  e statistikës dhe demografisë në UT, Fakulteti i Ekonomisë; 1978-1980: ekonomiste në Ndërmarrjen Gjeologjike, Tiranë.

Veprimtaria politike:
1991: anëtare e Kryesisë së PS-së që nga themelimi i saj; 1992-2001: deputete dhe anëtare e APF-së (Asamblea Parlamentare e Frankofonisë); 1997-1998: Ministre Shteti për Zhvillimin dhe Bashkëpunimin Ekonomik; 1998-2001 dhe 2001-2002: Ministre e Bashkëpunimit Ekonomik dhe Tregtisë;  2000-2002: koordinatore kombëtare për Paktin e Stabilitetit; 1998--2002: kryetare e grupit Negociator për OBT-në; 2003 (korrik-dhjetor): Zv/kryeministre dhe Ministre e Integrimit Europian; 2003 (korrik)-2005 (shtator): Ministre e Integrimit Europian.

 

 


<< Kthehu pas

 
Te pergjithshme
CV-ja
Premtimet
Prezenca
Votimet
Fjalimet
Vizitat ne Zona
 
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor